Делото срещу бившия министър на отбраната Николай Ненчев за изтребителите

...
Делото срещу бившия министър на отбраната Николай Ненчев за изтребителите
Коментари Харесай

Делото срещу Николай Ненчев за изтребителите МиГ-29 е към финала си

Делото против някогашния министър на защитата Николай Ненчев за изтребителите МиГ-29 е към своя край. Следващото съвещание по него ще е на 1 юли, като юристите и прокуратурата са в подготвеност тогава да създадат своите пледоарии, оповестява Българска телеграфна агенция.

``
реклама

Според прокуратурата като министър на защитата Ненчев не е извършил служебните си отговорности и не е обезпечил авиационната сигурност и летателната валидност на самолети от изтребителната авиация на Военновъздушни сили на страната ни. Съдът реши през днешния ден, че отговорът на желаната информация от МО, отправена на предишното съвещание, не е задоволително обстоен. И изиска нова информация, която да посочи вдигани ли са на бойно дежурство български изтребители поради нахлуване на съветски военни самолети в нашето въздушно пространство съответно в зоната за отговорност, от 2011 година до края на мандата на Николай Ненчев.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР