Делото по мегаскандала за ОПГ за контрабанда отново бе отложено.Съдът

...
Делото по мегаскандала за ОПГ за контрабанда отново бе отложено.Съдът
Коментари Харесай

Съдът отново отложи делото по мегаскандала с ОПГ за контрабанда

Делото по мегаскандала за ОПГ за контрабанда още веднъж бе отсрочено.

Съдът за повторно единствено в границите на една седмица насрочи идната дата за гледане на мярката за неотклонение на някогашния шеф на Агенция " Митници " Петя Банкова и обвинявания в контрабанда Стефан Димитров.

Вече някогашната директорката на Агенция " Митници " Петя Банкова още веднъж бе в правосъдна зала без отбрана. Причината - нов болниен лист на адв. Аделина Натина, в който е посочено, че се постанова лекуване от бронхит в идващите два дни.

Адв. Людмил Рангелов, който се яви на първото съвещание на Софийски градски съд като втори бранител на Банкова, е бил акредитиран единствено за първичното разглеждане на мярката за неотклонение.

Стефан Димитров, станал прочут на цяла България от скандалните фотоси с към този момент някогашния основен секретар Живко Коцев, пачките евро и пудела, бе в зала с юристите си Ивайло Найденов и Марио Найденов.

Както отбраната, по този начин и самата Банкова желаеха да не се дава ход на делото. След малко съвещание правосъдният състав реши: отсрочва делото за 18 април (четвъртък), като постанови да се дефинира авариен защитник на обвинената Банкова, с цел да се да се предотврати опцията за ново отсрочване. За тази цел  разпореди неотложно да бъде изпратено писмо до Софийската адвокатска гилдия за установяване на авариен бранител, които да съставлява някогашната директорка на Агенция " Митници ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР