Делегация от Корейската корпорация за насърчаване на търговията (КОТРА) бе

...
Делегация от Корейската корпорация за насърчаване на търговията (КОТРА) бе
Коментари Харесай

Корейската корпорация за насърчаване на търговията бе на работно посещение във Варна

Делегация от Корейската корпорация за поощряване на търговията (КОТРА) бе на работно посещаване във Варна, научи Moreto.net

Делегацията бе водена от Юсон Хуанг, общоприет шеф на организацията. Гостите бяха посрещнати от Пейчо Пейчев, зам.-кмет на общината, който ги срещна с настоящото икономическо положение на Варна, секторите, които се развиват в града, с плановете, които са от стратегическо значение за морската столица - построяването на автомагистралите „ Хемус “ и „ Черно море “, Индустриалната зона, развиването на просветителния бранш във Варна като град на знанието и други.

От КОТРА обявиха, че подкрепят реализирането на корейски вложения в България посредством образуване на конгреси и двустранни бизнес срещи, както и че оказват поддръжка на българските предприятия при визитите на изложби в Корея. Вчера представители на бизнеса от азиатската страна са провели срещи във Варна, като са търсили партньорства в секторите хранително-вкусова индустрия, козметика, здравна инсталация и високи технологии. От своя страна, Пейчо Пейчев съобщи, че общината е подготвена да подкрепя организирането на сходни интернационалните събития, които са в полза на бизнеса в града.

По време на диалозите стана ясно още, че Корейската корпорация за поощряване на търговията обезпечава средства за български общини, които могат да аплайват за финансиране в областта на дигитализацията.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР