Делчо Раев кара своя трети сезон с екипа на волейболния

...
Делчо Раев кара своя трети сезон с екипа на волейболния
Коментари Харесай

Делчо Раев: В ЦСКА никога не се предаваме

Делчо Раев кара своя трети сезон с екипа на волейболния ЦСКА. За този интервал разпределителят се трансформира в основна фигура в системата на игра на Сашо Попов. Опитният волейболист направи основно включване и в четвъртък, когато точно негово влизане в четвъртия гейм, а в следствие и положителни изяви в тайбрека помогнаха на „ армейците “ да победят Хебър в Пазарджик с 3:2 гейма.
 ЦСКА шокира първенеца Хебър посред Пазаджик ЦСКА шокира първенеца Хебър посред Пазаджик
„ Няма човек в тима, който да не е откровено благополучен от резултата, който постигнахме. Те бяха любимец в дуела, само че успяхме да ги победим и това ни кара да сме доста удовлетворени. Много се веселя, че за втори следващ път, след загуба в нашата зала, което се случва в действителност рядко, се върнахме с победа. При това против стойностни противници и като посетители. Това приказва красноречиво за характера на тима. Не се предаваме, най-хубавият метод да излезеш от такава обстановка, е точно с победа. Това ни носи и повече самочувствие, че нещата ще се получат “, разяснява Раев пред клубния уебсайт на ЦСКА .
 Александър Попов: Щом сме били първенеца - играли сме добре! Александър Попов: Щом сме били първенеца - играли сме добре!
Той съобщи, че е доста удовлетворен от престоя си в отбора за тези минали към този момент две години и половина.

„ Самият факт, че трети следващ сезон карам в ЦСКА приказва красноречиво по отношение на методът, по който се усещам в клуба. Вижда се, че съумяваме с Влади (Станков) да си сътворяваме ползотворна конкуренция и да се допълваме в мачовете. Радвам се, че има конкуренция в тима, освен това освен на нашия пост, няма нищо по-хубаво от това. Така даваш всичко от себе си на подготовка, с цел да може когато ти се даде късмет да влезеш и да играеш, да си на високо равнище “, сподели още разпределителят.
 MVP Димитър Димитров: Бяхме задружни и това ни оказа помощ в тайбрека MVP Димитър Димитров: Бяхме задружни и това ни оказа помощ в тайбрека
Раев добави, че не е сюрпризиран от играта, която ЦСКА демонстрира и е безапелационен, че не може да се стигне до подценяване на Марек и Славия в оставащите два дуела до края на първия стадий от постоянния сезон.

„ Може да има хора, които са сюрпризирани от представянето ни, само че като се видят имената на състезателите ни, те са все опитни играчи, всеки си знае дилемите и нещата се получават. Не постоянно, само че в множеството случаи става. Вижда се, че първите шест тима сме равностойни, всеки може да бие всеки. Разликата даже не е в точки, а в извоювани геймове. Определено шампионата е по-интересно и равностойно, няма изявен любимец, като това проличава и от двете загуби досега на Хебър. При нас не считам, че тази победа ще ни вдигне във въздуха. За мен няма леки мачове. Може би в този момент сме любимци против Марек и Славия, само че тези срещи са най-трудните, тъй като всички чакат да бием изрично “, приключи Делчо Раев.

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР