Декларираме категоричното си несъгласие с провеждането на сепаративни срещи със

...
Декларираме категоричното си несъгласие с провеждането на сепаративни срещи със
Коментари Харесай

Бизнесът иска среща с премиера Борисов заради отказа от отпадане на тавана за пенсиите

Декларираме безапелационното си противоречие с провеждането на сепаративни срещи със синдикалисти, зад тила на национално представителните организации на работодателите и други способени органи, с пълномощия да организират политиките в региона на държавното публично обезпечаване /ДОО/.

Това се декларира в позиция Асоциацията на организациите на българските работодатели (АОБР) по отношение на оповестените планове за отвод от отпадане на тавана за новите пенсии от началото на 2019 година и за внезапно повишение на така наречен оптимален застрахователен приход от 2600 на 3000 лева.

Бизнес организациите желаят незабавна среща с присъединяване на министър-председателя, министъра на финансите, министъра на труда и обществената политика и шефа на Националния застрахователен институт. „ Заявените планове за промени в съществени параметри на пенсионно осигурителната система са признати явно в изискванията на преобладаващи популистки настройки преди провеждането на изборите за Екологичен потенциал и за органи за локално ръководство, под синдикален напън, без нужната оценка на влияние, без публични и експертни съвещания, в това число с организациите на пенсионерите и други заинтригувани страни.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР