Декларация на Джевдет Чакъров от трибуната на Народното събрание"Още през

...
Декларация на Джевдет Чакъров от трибуната на Народното събрание"Още през
Коментари Харесай

ДПС: Дневният ред на управляващите няма нищо общо с дневния ред на обществото

Декларация на Джевдет Чакъров от трибуната на Народното събрание

"Още през март във всички страни от Европейски Съюз към този момент се прилагаха първите ограничения против рецесия ", изясни Чакъров, съобщи.

"Ние от ПГ на Движение за права и свободи вършим актуалната декларация, с цел да сложим на вниманието на държавното управление и на Народното събрание дневния ред на обществото, а точно – повсеместната рецесия, провокирана от войната в Украйна и нуждата от ограничения за превъзмогване на отрицателните последици от нея във всички сфери ", изясни депутатът.

„ Необходимо е да създадем това, тъй като дневният ред на ръководещите към този момент 6 месец няма нищо общо с дневния ред на обществото”, сподели той.

От трибуната на Народно събрание Чакъров съобщи, че едвам тази седмица ръководещите заговориха за пакет от ограничения против рецесията, притиснати от оповестения народен митинг на работодатели и синдикати.

„ Но ограниченията занапред ще бъдат обсъждани в обединението, по-късно ще бъдат гласувани, и вероятно през юли или август да стартира използването им”, добави той.

Войната в Украйна стартира на 24 февруари.

„ Още през март във всички страни от Европейски Съюз към този момент се прилагаха първите ограничения против рецесия, а сега в редица страни от Европейски Съюз, наблягам, се ползват втори пакет от ограничения и са набелязани такива в дълготраен план”, уточни депутатът.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР