Декември определено е един от най-красивите месеци от годината, защото

...
Декември определено е един от най-красивите месеци от годината, защото
Коментари Харесай

Преслава в коледен Лондон - slava.bg

Декември несъмнено е един от най-красивите месеци от годината, тъй като през него светът освен е обзет от празнично въодушевление и еуфория, само че и свети от светлините на милиони коледни лампички.

Не на вятъра дефинират това време като магическо, защото богатата декорация на градовете, както и снегът - прикриващ несъвършенствата, трансформират земята във вълшебно място, което като че ли е излязло от приказките, написа Dir.bg.

По неписано предписание множеството хора по нашите ширини обичат да пътуват преди Коледа, отправяйки се към топли дестинации, надалеч от студа. И въпреки една огромна част от известните персони в България да се отдава на слънчево бягство, отправяйки се към лазурни плажове, друга избира да резервира чувството за зима по време на пътешествието си.

Преслава явно е от втория вид, защото, за разлика от всеобщият усет, певицата не се озова в Тайланд или Дубай, които са най-често срещаният избор в последно време. Не, звездата на "Пайнер " избра да посети Лондон.

Преди няколко часа брюнетката разгласява в формалната си Инстаграм страница прекрасен кадър, на който театралничи на една от улиците на английската столица.

Тя е облечена напълно в черно и носи дебело яке с пух на яката, както и кожен панталон. Визията си е допълнила с дамска чанта със златиста тока в предната част, а поради ниските температури в Обединеното кралство, носи и чифт кожени ръкавици.

Зад нея се вижда част от коледната декорация на града, както и здания с забавна архитектура. Към момента изображението е събрало над 20 хиляди лайкове, а почитателите ѝ в обществената мрежа ѝ направиха голям брой похвали за външния тип под формата на мнения.

Под формата на истории в уеб страницата за фотосподеляне, Преслава качи фрагменти на част от нещата, които са ѝ създали мощно усещане. Всяко едно от изображенията разкрива коледния дух, обзел Лондон.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР