Декември месец е подготвил за нас и няколко опасни дни,

...
Декември месец е подготвил за нас и няколко опасни дни,
Коментари Харесай

Това ще са най-опасните дни през декември. ПАЗЕТЕ СЕ!

Декември месец е подготвил за нас и няколко рискови дни, в които доста би трябвало да се пазим и да внимаваме. Астролозите са безапелационни, че през тези няколко дни от месеца човек би трябвало да е рационален и деликатно да премисля нещата, които прави или приказва.
Ето кои ще са рисковите дни на месец декември: • 4 декември – Пълно слънчево затъмнение;
Възможно е на този ден да се случи нещо съществено във вашия живот, само че не е гаранция, че ще бъде позитивно, по тази причина би трябвало доста да внимавате. Очаква се това цялостно слънчево затъмнение в знака на Стрелец да се отрази най-неблагоприятно върху сферата на финансите. Астролозите поучават в този ден да не се вършат значими покупки, нито да се подписват покупко-продажби, от които зависи бъдещето ви.
• 11 и 25 декември – Венера в съответствува с Плутон;
Срещата на Венера с Плутон се обрисува да бъде много рисково събитие. Отразява се най-много на любовта и общуването. Възможно е да изпитате компликации, до момента в който поддържате връзка с сътрудници, другари, а даже и хора от фамилията си.
• 19 декември – Венера става ретроградна;
В този ден е прекомерно евентуално да сте лишени от предпочитание за каквито й да е било промени, свързани с вас самите. За ваше благополучие денят е неделя, което значи, че можете да се отдадете на мързелуване и да прекарате по-голямата част от него в леглото. Не е изключено обаче да се разпалят спорове в фамилията ви, по тази причина не бързайте да казвате неща, които не мислите.
• 29 декември – Преход на Юпитер към Риби.
Хората ще се усещат некомфортно на този ден. Творческите натури ще се почувстват не на мястото си и ще усетят нужда да си поемат глътка въздух и да се откъснат от рутината, която до преди ден не им е била проблем. Не рискувайте, тъй като може да се окаже, че е било на вятъра.

Бъдете доста деликатни през тези дни на декември месец. Пазете себе си и околните си хора!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР