Дефицитът трябва да бъде в контролируеми граници, защото другото е

...
Дефицитът трябва да бъде в контролируеми граници, защото другото е
Коментари Харесай

Мартин Димитров: Дефицитът трябва да бъде в контролируеми граници

„ Дефицитът би трябвало да бъде в контролируеми граници, тъй като другото е рисково. Видяхте Гърция, която 15 година имаше огромни дефицити и докара стопанската система на страната до тежко състояние. Контролираният недостиг го вършим за страната да се развива устойчиво и хората да имат успокоение. Въпросните 3 %, заложени в проектобюджета, могат гладко да понижават ”. Това съобщи икономистът и народен представител от ПП-ДБ Мартин Димитров пред.

За пониженото Данък добавена стойност за ресторантьорите той сподели: „ Всички, които оферират понижено Данък добавена стойност за ресторантьорите (ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи, „ Възраждане ”), би трябвало да кажат, че този бранш им е по-голям от медикаментите. Има сериозна измама, оферират едни неща, приказват за други ”.

Относно данъчните промени Димитров сподели, че общата данъчна тежест в тези сложни години няма да се увеличи като се изключи така наречен световен налог, който е натрапен наднационално. „ Готови сме на тази европейска политика да споделяме „ Не ”, колкото е належащо. Други такива налози не би трябвало да има ”, добави Мартин Димитров.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР