Defender Remover е лесен за използване, не изисква инсталация или

...
Defender Remover е лесен за използване, не изисква инсталация или
Коментари Харесай

Defender Remover – премахва антивируса на Windows


Defender Remover е елементарен за потребление, не изисква апаратура или настройване
(екранна фотография: Defender Remover)

Антивирусът Windows Defender , който е вграден в операционната система, е надеждно решение, само че изисква доста запаси и от време на време блокира и изтрива файлове. Може да бъде и зключ ен, само че все пак доста консуматори оповестяват, че по някакъв метод към момента работи във фонов режим.

Все отново има опция за цялостно деактивиране на Windows Defender с помощни принадлежности. Специално за тази цел е основана програмата Defender Remover – дребен софтуерен инструмент, който ви разрешава да изключите надеждно вградения антивирус на Windows. Разбира се, постоянно може да го включите още веднъж, в случай че се наложи.

не изисква апаратура или настройване – задоволително е просто да го изтеглите и стартирате, с цел да започнете премахването на Windows Defender. Като се има поради естеството на програмата, целесъобразно е да я стартирате като админ, с цел да избегнете възможни неточности, дължащи се на промени в систематичните файлове.

Интерфейсът на приложението е банален и прилича конзолен инструмент, където можете да изберете мечтаната алтернатива, като напишете съответната писмен знак. Defender Remover ще рестартира компютъра и ще продължи да ползва измененията, откакто изберете мечтаната алтернатива.

Инструментът освен деактивира вечно Windows Defender, само че също по този начин отстранява други свързани услуги и процеси. По-конкретно, отстранява Windows Security App, Windows Smart-Screen, Windows Web-Threat Service, Microsoft Defender App Guard, Windows Virtualization-Based Security (VBS), Windows File Virtualization (UAC) и Windows Security Services. Затова се уверете, че имате различно решение на отбрана, изключително в случай че компютърът ви е обвързван към интернет.

Можете да изключите антивирусната стратегия на Windows и без помощта на принадлежности на трети страни, посредством настройките в системта. Но доста консуматори те желаят да се лутат по този път, изключително откакто това включва осъществяване на някои промени в редактирането на групови правила, които не всеки схваща.

Независимо дали употребявате друго антивирусно решение, не сте удовлетворени от отбраната, предоставена от Windows Defender, или просто не ви харесва вградения антивирус, можете да обмислите потреблението на Defender Remover, с цел да го изключите за непрекъснато.

Даунлоуд:
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР