Дефанзивният полузащитник на Пирин Светослав Дяков ще пропусне гостуването на

...
Дефанзивният полузащитник на Пирин Светослав Дяков ще пропусне гостуването на
Коментари Харесай

Дяков със счупена скула, пропуска визитата в Пловдив

Дефанзивният полузащитник на Пирин Светослав Дяков ще пропусне гостуването на Локомотив Пловдив, поради счупена скула на лицето. Травмата бе получена при успеха над Ботев Враца. Дяков ще претърпи интервенция на въпросната скула в сряда.

Във вторник Пирин гостува на пловдивчани в отсрочен мач от 3-ия кръг на efbet Лига. Срещата в пловдивския парк "Лаута " е с начален час 15:00.

Преди гостуването в Пловдив, Пирин е в серия от четири публични мача без проваляне. След успеха против врачани в предишния кръг, отборът заема 11-то място в класирането с актив от 8 точки. „ Железничарите “ имат същия актив, като са 12-ти в подреждането, отстъпвайки по голова разлика. "Смърфовете " приключиха наедно 0:0 с Арда в предишния кръг.

"Очаква ни сложен мач против мощен противник. Локомотив е класен тим, който разполага с качествени единици. В техният отбор има трима настоящи национални състезатели, което демонстрира какъв брой добре е гарантиран тимът им от кадрово естество. Ние сме в добра серия и ще се опитаме да продължим с позитивните игри и освен това посещение. Уверени сме в нашите благоприятни условия. Надявам се, че ще продължим тази възходяща линия. Трябва да бъдем доста деликатни. Съперникът ни знае по какъв начин да санкционира непознатите неточности “, разяснява старши треньорът на благоевградчани Уорън Фийни.

„ Светослав Дяков е със счупена скула на лицето. Предстои му интервенция. Надявам се, че интервенцията ще мине сполучливо. Пожелаваме му бързо възобновяване. Той е основен футболист за нашия тим и го чакаме скоро на линия ", приключи изявлението си наставникът на Пирин.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР