DEEP ZONE Project поканиха Тото в новия си проект „Gimme

...
DEEP ZONE Project поканиха Тото в новия си проект „Gimme
Коментари Харесай

DEEP ZONE Project и Тото с общо парче - slava.bg


DEEP ZONE Project поканиха Тото в новия си план „ Gimme Love”. DJ Dian Solo, който е водач на групата, изпратил на половинката от СкандаУ демо на парчето, а Тото толкоз го харесал, че още на идващия ден записал своята част от вокала.

Заедно решили да отбележат премиерата по супер ексцентричен метод – като изстрелят диск с парчето в Космоса. Свързали се с английска компания, ангажирана с метеорологични и галактически проучвания, която закачила диска с новата ария на DEEP ZONE Project и Тото на специфичен летателен уред с HD камера и от станция в Шефийлд, Англия го изстреляла на 28 000 метра височина в междинната част на стратосферата. Гледайте видеото ТУК.

„ Gimme Love” е микс сред деятелен хаус и благозвучен рап, преплетени с живи цигулки и китари. По текста и музиката работи цялата група дружно с Тото, с който от дълго време възнамерявали да създадат взаимно парче.

„ Колаборациите са едни от най-незабравимите музикални прекарвания и „ Gimme Love” e тъкмо такова. Енергия, положителен дух и аромат на лято – това ще ви подарим с новата си ария “, споделят тримата от DEEP ZONE Project.
Видеоклипът на „ Gimme Love” е дело на режисьора Васил Стефанов, а в него взимат присъединяване и танцьорките от Secret Garden Show. Проектът е подсилен от интернет компанията Gigafiber, както и от „ Вирджиния Рекърдс “, които се заемат с разпространяването и цифровите интензивности.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР