Deep Zone Project, които преди няколко месеца буквално изстреляха в

...
Deep Zone Project, които преди няколко месеца буквално изстреляха в
Коментари Харесай

100 годишен старец танцува в клип на Deep Zone Project - slava.bg

Deep Zone Project, които преди няколко месеца безусловно изстреляха в космоса хитовата си колаборация с Тото Н - “Gimme Love”, са подготвени с нов план, озаглавен “Funk You” - съвременен денс хибрид от поп, хаус, реге и брейк бийт.

Настроението и зарядът на трака леко припомнят за песента “DJ Take Me Away”, с която Deep Zone Project участваха в състезанието Евровизия през 2008 година

Снимките на видеото към “Funk You” провокират същински възторг измежду минувачите по улиците на кв. Капана в Пловдив, поради тайнствен дъртак, който майсторски танцува хип хоп.

В забавата се включват и известните танцьорки - близначките Сузи и Рени, които ще насочат към всички особено Funk You предизвикателство в TikTok профила си. Действието в клипа се развива към издигнат за задачите на видеото пъстър павилион - Funk Shop, който предлага бълбукаща лилава течност за магическа сила.

Режисьор е Радостин Събев – Шошо. Това е следващият план на Deep Zone Project, подсилен от GigaFiber. Разпространител на “Funk You” е “Вирджиния Рекърдс”, а песента е към този момент в радио и телевизионния ефир, както и в YouTube канала на Deep Zone Project.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР