Дебютантът във финалната серия на Националната баскетбола асоциация - Торонто

...
Дебютантът във финалната серия на Националната баскетбола асоциация - Торонто
Коментари Харесай

"Торонто" е на крачка от първа титла в НБА

Дебютантът във финалната серия на Националната баскетбола асоциация - " Торонто Раптърс ", е единствено на крачка от първа купа в своята история!

Канадците към този момент водят с 3:1 победи, откакто в мач номер 4 се постановиха като посетител на първенеца в последните 2 години - " Голдън Стейт Уориърс " q със 105:92.

Домакините демонстрираха добра игра в отбрана през първата част и поведоха, само че " Торонто " съумя да навакса изоставането си и на почивката " Голдън Стейт " имаше преимущество от единствено 4 точки - 46:42.

Третата част беше от уверено значение в мача. Гостите изравниха при 61:61, а в края ѝ поведоха със 79:67. До края на мача те не изпуснаха водачеството и за трети път във серията се поздравиха с триумф.

Снимка: Getty Images

Кауай Ленърд приключи с дабъл-дабъл за спечелилите - 36 точки и 12 битки. Звездата на " Голдън Стейт " Стеф Къри се отличи с 27 точки, а Клей Томпсън беше най-резултатен за домакините с 28 точки.

Петият мач от серията е рано заран във вторник (11 юни) българско време в залата на " Торонто ". До в този момент единствено един път в историята на НБА тим, който е изоставал с 1:3 във финалния плейоф, е успявал да стане първенец. През 2016 година " Кливланд " реализираха подобен поврат против " Голдън Стейт ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР