Дебатите по вота на недоверие към кабинета „Петков“ започнаха днес

...
Дебатите по вота на недоверие към кабинета „Петков“ започнаха днес
Коментари Харесай

Дебати по вота на недоверие: Ще успее ли кабинетът „Петков” да събере подкрепа?


Дебатите по вота на съмнение към кабинета „ Петков “ започнаха през днешния ден с предизвестие от страна на ръководителя на Народното събрание Мирослав Иванов: „ Днешният ден е значим за България и дефинира ориста на страната ни. Да няма език на ненавист и конфликти “.

До физически конфликти не се стигна, само че депутати и представители на кабинета си размениха много обиди от парламентарната естрада.

„ Това държавно управление заслужава избор по цялата политика, само че взехме решение да подчертаваме върху неуспеха в стопанска система и финанси. Инфлацията е голяма “. Така Кирил Ананиев от ГЕРБ аргументира импортирания избор на съмнение.

Премиерът Кирил Петков отбрани политиката на кабинета и подчертава върху увеличени помощи, пенсии и приходи.

Отстраненият предходната седмица ръководител на Народно събрание Никола Минчев също се включи в дебата: „ Дали ще е потребно избори със подозрителен капацитет? Ако предходната седмица беше генералната подготовка, тази е поправителният “.

Постепенно дебатите ескалираха и от трибуната се чуха нецензурни думи и нападки към предходната власт, с чиято политика богатите ставали по-богати, а бедните – по-бедни.

От Движение за права и свободи настояха за съблюдаване на Конституцията и законите е премахване на ръководството от властта.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР