Дебатът дали да си осиновите куче от приют или да

...
Дебатът дали да си осиновите куче от приют или да
Коментари Харесай

Какви са предимствата да осиновите куче от приют?

Дебатът дали да си осиновите куче от подслон или да си купите породисто, постоянно е на разположение при феновете на кучета.

Ето какви са преимуществата на куче от подслон.

По-здраво куче

Осиновявайки от подслон, няма по какъв начин да знаете нещо за гените на вашето ново приятелче, само че може да сте сигурни в едно – то ще е по-здраво от множеството си породисти кучета. Когато човек развъжда избрана порода, то безспорно някакъв генетичен проблем стартира да се демонстрира по-често.

Непородистите кучета обаче са претърпели доста генерации под ударите на външната среда, в множеството случаи на улицата. Естественият асортимент е разрешил единствено най-здравите човеци със силени имунитет да оцелеят. Осиновявайки непородисто куче, вие си гарантирате, че то произлиза от жанр на здрави прадеди.

Безценно куче

Несъмнено като член на фамилията всяко куче е скъпо за своя собственик. Но постоянно породистите кучета са цел на зложелатели, които считат, че могат да изкарат пари като откраднат куче и го продадат. За вашето непородисто куче няма заплаха да попадне под прицела на крадци на кучета, защото непородистите кучета не се продават елементарно. Ако имате нещастието да изгубите кучето си, по същата причина има по-голям късмет да ви го върнат.

 Осиновено куче от подслон

По-умно куче

Специалистите считат, че безпородистите кучета в множеството случаи са по-умни от породистите си събратя. Животът на улицата ги е изправял пред провокации, които са развили техните когнитивни качества.

Уникално куче

Избирайки да осиновите кученце от подслон, получавате неповторимо на тип и темперамент куче. Освен това взимайки вашия предстоящ приятел от подслон, вие помагате на животинче в потребност, а то, от своя страна, ще ви бъде лоялно и правилно.

Може би не може да помогнете на всички кучета по света, само че може да измененията целия свят на едно куче от подслон.

Ако въпреки всичко решите да си вземете куче, разгледайте нашите разгласи за кучета, има доста разгласи за кучета, които се подаряват.

Източник: miau.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР