ДЕ МОЙН, Айова — Вивек Рамасвами многократно описа бившия президент

...
ДЕ МОЙН, Айова — Вивек Рамасвами многократно описа бившия президент
Коментари Харесай

Вивек Рамасвами твърди, че Тръмп е „ранен“ и неговото движение се нуждае от нов лидер

ДЕ МОЙН, Айова — Вивек Рамасвами неведнъж разказа някогашния президент Доналд Тръмп като „ ранен “ в сряда и сподели, че той е най-хубавият претендент да поведе напред придвижването MAGA, до момента в който прави финален опит да повлияе на републиканските гласоподаватели, към момента въодушевени за Тръмп.

Коментарите, които Рамасвами направи в взаимно изявление за NBC News и The Des Moines Регистрирайте се, са част от комплициран акт на балансиране, който претендентът се пробва да реализира преди събранията в Айова: възхвалявайки Тръмп и неговите политики, като в същото време допуска, че той може да ги прокара още повече или да ги приложи по-добре - и също по този начин споделя, че Тръмп не може да завоюва изборите поради силите, настроени против него, оставяйки Рамасвами най-хубавият избор за почитателите на Тръмп.

„ Те нямат за мен това, което имат за него “, сподели Рамасвами, когато го попитаха за какво той ще се оправи по-добре от Тръмп, до момента в който се бори против същата „ система “. „ Можете просто да погледнет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР