DC Comics скандализираха някои онлайн потребители и фенове с новината,

...
DC Comics скандализираха някои онлайн потребители и фенове с новината,
Коментари Харесай

DC Comics шокираха с новия Супермен, който е бисексуален, показаха целувка с близък приятел

DC Comics скандализираха някои онлайн консуматори и почитатели с новината, че новият Супермен, който е наследник на Кларк Кент и Лоис Лейн, ще има сантиментална връзка с мъж.

Джон Кент и начинаещият публицист Джей Накамура завързват другарство в историята. Те ще си разменят целувки в история, която ще бъде оповестена скоро, като тук става въпрос за комикс версията, а не за игралния филм.

Виж още: Деми Ловато желае да ви каже нещо: За извънземните е обидно, че ги назоваваме по този начин!

В една от сцените почитателите ще видят Супермен отпаднал душевен и физически, след следващ опит да избави света, а Джей ще бъде там, с цел да се " погрижи за Човека от стомана ", се споделя в изказване на DC comics. Сюжетната линия ще се появи в петия брой на " Синът на Кал-Ел ", който би трябвало да е по рафтовете на 9 ноември, пишат от Vesti.bg.

DC Comics разказват новия Супермен като бисексуален и декларират: " Джон Кент намира своята еднаквост ". Том Тейлър, който написа поредицата, описа, че от ден на ден хора през днешния ден можели да се видят в " най-могъщия супергерой в комиксите ". Припомняме, че " Аквамен " бе показан от негър, хомосексуален супергерой по-рано това лято, а последният Робин в комиксите за Батман се разкри като бисексуален през август.

Доста от почитателите са разграничени по тематиката за новия Супермен, само че одобряват, че всяка смяна е за положителното на облика.

Виж още: Ким Кардашиян завладя мрежата, напомни за своето 18+ видео 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР