(ДБ) получава дарения от физически лица, всяко дарение е

...
 (ДБ) получава дарения от физически лица, всяко дарение е
Коментари Харесай

Надежда Йорданова: ДБ получава дарения от физически лица, всяко дарение е публично


" " (ДБ) получава дарения от физически лица, всяко подаяние е обществено, оповестено в Сметната палата, минало през всички законови процедури. Така депутатът от Демократична България и някогашен правосъден министър разяснява пред публицисти в Народното събрание информация в медиите, съгласно която чиновници на криптобанката Nexo са финансирали коалиция " " и това се виждало от докладите за даренията, предоставени от обединението в Сметната палата, за изборите за Народно заседание на 2 октомври предходната година.  

По думите на Йорданова " " има много съидейници в ай ти бранша.

Попитана за какво, съгласно нея, в този момент се изнасят тези данни и дали вижда връзка с връчването на третия мандат за сформиране на държавно управление, отговори, че въпросът е " към местата, от кое място би могла да излезе сходна информация ". Както споделих, даренията на Демократична България са обществени, надеждно оповестени в Сметната палата, всичко подхожда на закона, увери някогашният министър на правораздаването.

На въпрос дали Демократична България ще върне даренията, в случай че се окаже, че донорите са компрометирани, изясни, че първо би трябвало да се открият всички обстоятелства. " " постоянно работи съгласно закона и положителните практики, безапелационна е, представена от Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР