Дайте почивка на косата си от пресата и миенето. Една модерна

...
Дайте почивка на косата си от пресата и миенето.
Една модерна
Коментари Харесай

Четири дни стилни прически без горене на косата

Дайте отмора на косата си от пресата и миенето.

Една съвременна жена постоянно търси метод да си спести от времето за подготвяне заран. А една хитра жена търси метод да защищити косата си от горене. С тези четири прически можем да създадем и двете.

Предлагаме ви метод да избегнете всекидневното миене на косата и топлинната обработка, които единствено повреждат косъма. А вместо това да имате всеки ден друга стилна визия, реализирана единствено за няколко минути.

Ден първи

В деня, в който си миете косата, би трябвало да употребявате няколко продукта след къпането. Върху още мокрия косъм напръсквате серум за коса без измиване и оставяте косата да изсъхне малко сама.

Ако имате естествени талази, завъртайте кичурите през няколко минути на ръка, с цел да създадете по-равни къдрици.

 Четири дни стилни прически без горене на косата

След като косата съвсем е изсъхнала, я разрешете. На този стадий, можете да я обработите със сешоар, само че ние се стремим да използваме допустимо минимум топлинна обработка, тъй че ще оставим косъма да изсъхне от единствено себе си.

За да задържите косата чиста по-дълго време, напръскайте я с малко изсъхнал шампоан в корените, откакто изсъхне. Това ще даде и спомагателен размер, тъй че няма да ви се наложи да стилизирате прическата си повече за този ден.

Ден втори

За да съживите прическата на втория ден, използвайте олио за коса. Не се плашете, че това ще омазни в допълнение косъма. Ще използваме доста минимално количество, тъкмо една капка, което в действителност ще хидратира косата и ще предотврати естественото омазняване. Реално, то е защитна реакция на кожата на скалпа, за да се защищити от дехидратация.

 Четири дни стилни прически без горене на косата

Разнесете продукта по ръцете си и с леки докосвания го разнесете по косата си. След това срешете и пригладете обратно. Можете да добавите малко размер в корените за по-структурирана визия. След това прихванете косата си с красива шнола.

Ден трети

Днес към този момент евентуално ще имаме потребност от малко изсъхнал шампоан още веднъж, като можем да комбинираме с артикул за сухи краища, който напълно да усъвършенства визията. След това още веднъж леко ще топираме косата, което ще я накара да наподобява по-чиста. От тук можем да създадем или на половина хваната коса, или напълно да я вържем на опашка, като за по-стилен резултат да прибавим шалче.

 Четири дни стилни прически без горене на косата

Ден четвърти

Залагаме на безконечния асистент – плитката. За да я създадем trendy, можем да си създадем рибена кост наопаки, като плетем с главата надолу. Остатъка на косата може да топираме за повече размер и да оформим като кок.

 Четири дни стилни прически без горене на косата

Разбира се, в случай че това ви се коства прекомерно комплицирано, можете просто да се обърнете към обичаната си сплетена прическа.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР