Дайте ни тези проклети Patriot, губим позиции заради руските управляеми

...
Дайте ни тези проклети Patriot, губим позиции заради руските управляеми
Коментари Харесай

Кулеба: Дайте ни тези проклети Patriot, губим позиции заради руските управляеми бомби

Дайте ни тези проклети Patriot, губим позиции поради съветските управляеми бомби. Това прикани ръководителят на украинското министерство на въшните работи Дмитрий Кулеба.

Пълномащабната война в Украйна против Руската федерация продължава, а ръководителят на украинското министерство на външните работи Дмитрий Кулеба приказва искрено за борбата, по-специално той изрично прикани за даване на основани зенитно-ракетни системи Patriot в Съединени американски щати до нашата страна.

Първият посланик на Украйна сподели пред Politico, че в случай че страната ни разполагаше с задоволително от тези системи за противовъздушна защита, „ щяхме да можем да защитим освен живота на нашите хора, само че и нашата стопанска система от заличаване “. „ Дайте ни тези проклети патриоти “, прикани той.

Според него украинските бойци почнали да губят позиции, защото съветските нашественици всеобщо „ употребявали “ осъвременени авиационни управляеми бомби. Министърът акцентира, че е невероятно да се избяга от тези оръжия, те просто падат върху главата и унищожават всичко. „ Така губим позиции и единственият метод да предотвратим това е да смъкваме самолети с бомби… Имаме потребност от системи за противовъздушна защита на първа линия “, сподели дипломатът.

По-рано президентът Владимир Зеленски сподели, че никой не знае тъкмо по кое време ще завърши войната сред Русия и Украйна.

Според някои специалисти борбата може да завърши ненадейно.

Съединените щати интензивно помогнаха на Украйна да се опълчи на пълномащабната експанзия на Руската федерация, в това число предоставяйки системата за противовъздушна защита Patriot. От края на предходната година американската помощ за Киев е спряна в Конгреса заради различия сред демократи и републиканци, защото президентските избори в Съединени американски щати наближават.

В края на март стана известно, че ръководителят на Камарата на представителите Майк Джонсън ще подложи на гласоподаване план на закон за подкрепяне на украинската страна след Великден (тази година честван на 5 май).

Източник – Politico /Превод:SafeNews

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР