Давос. Премиерът Бойко Борисов поздрави министър-председателя на Република Македония Зоран

...
Давос. Премиерът Бойко Борисов поздрави министър-председателя на Република Македония Зоран
Коментари Харесай

Премиерът Бойко Борисов поздрави македонския си колега Зоран Заев за волята, с която работи за евроатлантическата интеграция на страната си

Давос. Премиерът Бойко Борисов поздрави министър-председателя на Република Македония Зоран Заев за волята, с която работи за евроатлантическата интеграция на страната си, и го насърчи за продължение на договарянията с Гърция за дефинитивно разрешаване на въпроса с името на страната. Това оповестиха от държавната осведомителна работа .
В рамките на Годишната среща на Световния стопански конгрес в Давос министър-председателят беседва в неофициална конюнктура с премиера на Естония Юрий Ратас, с президентите на Литва и на Косово Далия Грибаускайте и Хашим Тачи.
С някогашния държавен секретар на Съединени американски щати Джон Кери Бойко Борисов разиска обстановката на Балканите и желанието на България по време на своето Председателство на Съвета на Европейски Съюз да концентрира вниманието на интернационалната общественост върху евроатлантическата интеграция на страните от Западните Балкани.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР