Davide Sanclimenti намекна за трудната изминала година, следвайки раздялата си

...
Davide Sanclimenti намекна за трудната изминала година, следвайки раздялата си
Коментари Харесай

Звездата на ITV Love Island Дейвид намеква за голямо предателство, докато говори за най-трудния урок за 2023 г.

Davide Sanclimenti загатна за сложната минала година, следвайки раздялата си с другата си звезда Love Island Ekin-Su Culculoglu, преди влюбените да решат да дайте на нещата различен ход.

28-годишната италианска телевизионна риалити звезда, която открадна сърцата на нацията през 2022 година с красивия си външен тип и проницателен сексапил, неотдавна разкри, че е възобновил романса си с турската актриса, откакто двамата го прекратиха вихрен разказ по-рано тази година. След като се събраха още веднъж, Davide и Ekin-Su в този момент са по-добри от всеки път и в най-щастливата връзка, за която са могли да мечтаят - и двете звезди чакат с неспокойствие да създадат големи стъпки в романса си през Новата година.

Въпреки това Дейвид сподели пред The ​​Mirror, че през 2024 година се надява да сложи себе си преди всичко и да се поучи от предишните си неточности. Телевизионната риалити звезда загатна за изменничество от страна на най-близките си, като настоя, че е научил по сложния метод, че не всеки е имал най-хубавото...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР