Датският нападател направи трансфер в скандинавския гранд – ФК Копенхаген,

...
Датският нападател направи трансфер в скандинавския гранд – ФК Копенхаген,
Коментари Харесай

Бендтнер не може да вкара гол на тренировка на Копенхаген

Датският нападател направи трансфер в скандинавския гранд – ФК Копенхаген, а в предишното се разказа като един от най-хубавите нападатели в историята на футбола. Ако съдим обаче по изявите му в първата подготовка за датския исполин, то той не е най-хубавият нападател в радиус от 10 километра.

Видеоматериал дава изявите на „ Лорд Бендтнер” в датската столица, откакто се пробва да вкара гол на подготовка, само че без никакъв триумф. Бендтнер мина в Копенхаген от Розенборг в последния ден на трансферния пазар.

31-годишният нападател не съумя да вкара гол в десетки опити, в това число и от доста близка отдалеченост. Бендтнер, вероятно, ще се надява да бъде по-точен, когато заиграе в публични мачове за Копенхаген.

През предишния сезон нападателят вкара три гола и подаде за други 4 в 16-те си мача за норвежкия Розенборг. Най-известният му интервал от кариерата бе за Арсенал, за който вкара 47 гола в 171 мача. Бендтнер още по този начин е играл за Бирмингам Сити, Съндърланд, Ювентус, Волфсбург и Нотингам Форест.

През ноември предходната година Бендтнер изкара 50 дни в пандиза в Дания, откакто преби таксиметров водач.

Nicklas Bendtner brugte første FCK-træning på at indstille sigtekornet
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР