Датската мебелна компания Юск (JYSK) изцяло ще прекрати дейността си

...
Датската мебелна компания Юск (JYSK) изцяло ще прекрати дейността си
Коментари Харесай

Юск спира дейност в Русия


Датската мебелна компания " Юск " (JYSK) напълно ще приключи активността си в Русия. Това се показва в прессъобщение на компанията, представено от ТАСС.

" Юск " разгласи краткотрайно затваряне на всичките си 13 магазина в Русия на 3 март. " След четири седмици краткотрайно затваряне на магазините на компанията в страната, стана ясно, че " Юск " ще прекрати дефинитивно работата им и ще напусне напълно Русия ", заяви мебелният търговец.

По думите на основния изпълнителен шеф на компанията Ян Бог, " Юск " е имала " отличен старт в Русия ", само че в настоящата обстановка управлението и притежателите не виждат други възможности на прекратяването на активността в Русия, означи той.

Компанията ще се свърже със притежателите на постройките, помещаващи магазините на " Юск " сега, " с цел да договорят заслужено съглашение при тези специфични условия ".

От 31 март магазините на веригата в Русия краткотрайно ще са отворени още веднъж за продажби. Веднага откакто наличните стоките бъдат продадени, комерсиалните обекти ще бъдат затворени вечно. Служителите ще получават заплатите си в сходство с локалните разпореждания.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР