Дъщерята на убития Стефан Янев Мария е влизала и присъствала

...
Дъщерята на убития Стефан Янев Мария е влизала и присъствала
Коментари Харесай

Пастор от столична църква на адветистите с любопитни разкрития за кървавата Мария от апартамента на ужасите в "Люлин"

Дъщерята на убития Стефан Янев Мария е влизала и участвала на служби в черква на адвентистите, само че преди повече от 20 години, и от този момент до през днешния ден не е посещавала такава черква, нито е ставала неин член. Това описа свещеник Веселин Антонов, който служи в една от адвентистките църкви в София. Съпругът на Мария също не е ставал член на тази черква.

Според свещеник Антонов фамилията не изповядва адвентистката вяра, която не постанова правила родителите да държат децата си вкъщи, и да не ги пускат на учебно заведение. Той показа, че е шокиран от отношението на тези хора към децата и към дядото, и разясни, че адвентистите доста държат на възпитанието на децата и на уважителното отношение към възрастните хора в фамилията.

Както всеки човек може да посети адвентна черква, по този начин и дъщерята на убития Стефан Янев го е правила няколко пъти преди доста години, описа свещеник Веселин Антонов. Към днешна дата обаче нито майката, нито бащата са членове на Църквата на адвентистите, и съгласно Антонов те не могат да бъдат адвентисти. " Бях шокиран от тяхното отношение към децата, отношението един към различен, отношението й към мъжа й, към татко й. За мен това е не просто нечовешко, това е небиблейско, неадвентно. Ние като Църква на адветистите доста държим на отношението на родителите към децата, възпитанието, тъй като децата вършат това, което родителите имат като отношение към тях. И просто ми е жалост за тези деца, като пораснат и имат деца какви родителите ще бъдат ", сподели Антонов пред Дарик.

Децата на адвентистите не живеят в ограничавания, изясни свещеник Антонов. " Всички деца на адвентисти могат свободно да посещават всевъзможни учени заведения. Нямаме никакви такива правила, в това число такива, които изискват от родителите да задържат децата в домовете си ", сподели още Антонов.

Адвентистите се събират най-често в църквите, като службите са отворени за всички хора, описа още свещеник Веселин Антонов. Събирания може да има и у дома, само че те не са публични богослужения, сподели той. По думите му всеки човек може да предложения в дома си свои другари - вярващи хора, с които да прочетат нещо от Библията, да се помолят, само че това не е част от формалните богослужения.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР