Дъщерята на принц Хари и Меган Маркъл - принцеса Лилибет

...
Дъщерята на принц Хари и Меган Маркъл - принцеса Лилибет
Коментари Харесай

Кралските членове пренебрегнаха рождения ден на Лилибет, дъщерята на Хари и Меган навърши 2 г.

Дъщерята на принц Хари и Меган Маркъл - принцеса Лилибет - отпразнува втория си рожден ден, само че кралското семейство към момента не е изпратило обществено своите най-хубави пожелания.

Най-малката внучка на крал Чарлз навърши две години в неделя, само че през целия ден на формалните уеб страници и в платформите на обществените медии не се появиха известия от монарха или от някой от фамилията на херцога на Съсекс.
 Меган роди Лилибет на 4 юни 2021 година
Принц Хари за малко се събра със фамилията си за коронацията на краля, само че се твърди, че връзките са обтегнати след публикуването на спорните записки на херцога и сериала на Netflix.

Преди 12 месеца, както Чарлз, който тогава беше принц на Уелс, по този начин и братът на принц Хари, принц Уилям, изпратиха положителни пожелания в Twitter на Лилибет, когато тя отпразнува първия си рожден ден по време на празненствата по случай платинения празник на кралица Елизабет II.

Този път обаче никой от кралските особи наподобява не го е направил, в това число принцеса Юджини, която е непосредствен съдружник на Хари и Меган Маркъл.

Меган роди Лилибет на 4 юни 2021 година - и тя беше кръстена на своята прабаба кралица Елизабет II.

Лилибет се роди в 11,40 ч. в болничното заведение Santa Barbara Cottage Hospital, Калифорния, с тегло 7 фунта и 11 унции.

Баща ѝ Хари написа в записките си Spare за момента на раждането ѝ.

Той написа: " Исках да кажа: Здравей. Исках да кажа: Откъде си пристигнала? Исках да кажа: По-добре ли е там? Спокойно ли е? Страх ли ви е? Не се опасявай, не се опасявай, всичко ще бъде наред. Аз ще ви вардя. "

Смята се, че Хари и Меган са възнамерявали да отпразнуват Лилибет с по-големия ѝ брат принц Арчи и баба Дория. Миналата година първият рожден ден на Лилибет се падна по време на тържествата за Платинения празник.

Тя пътува до Обединеното кралство с родителите и брат си, където за първи път се срещна с дядо си крал Чарлз III и прабаба си кралица Елизабет II.

В " Спешъл " Хари показа някои трогателни детайлности от сладкия миг, в това число по какъв начин тя се е хванала за подбедриците на починалия монарх.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР