Дъщерята на Кърт Кобейн Франсис Бийн Кобейн продължава да прави

...
Дъщерята на Кърт Кобейн Франсис Бийн Кобейн продължава да прави
Коментари Харесай

Нова песен от Франсис Бийн Кобейн

Дъщерята на Кърт Кобейн Франсис Бийн Кобейн продължава да прави авторска музика.

Тя разгласява клип в инстаграм, в който извършва нова своя ария. Франсис разгласява в описанието част от текста и споделя, че е написала меланхоличното парче предходната вечер.

За пръв път тя пусна своя авторска комбинация през април, във връзка годишнината от трагичната гибел на татко си. До този миг, Франсис беше качвала единствено кавъри. Говореше се, че е в договаряния за два албума с колоса Columbia Records, само че към този момент нищо не е доказано.

По-рано тази година, Франсис претърпя правосъдна загуба и се елементарни с именитата китара Martin, с която татко й свиреше на МTV Unplugged през ноември 1993. Само няколко месеца по-късно, през април 1994 година Кърт се самоуби.

Китарата бе присъдена на някогашния й брачен партньор Исая Силва, за който Франсис се омъжи през 2014 и се разведе през 2016-а. Тогава съдът разтрогна брака им, преди да са разрешили имуществените си въпроси. И в последна сметка по-късно почете настояването на Силва да задържи китарата, която по неговите думи Франсис му била дала като подарък. Смята се, че цената й е милиони долари.

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР