Дъщерята на френския актьор Ален Делон, Анушка, съди двамата си

...
Дъщерята на френския актьор Ален Делон, Анушка, съди двамата си
Коментари Харесай

Дъщерята на Ален Делон съди братята си

Дъщерята на френския артист Ален Делон, Анушка, съди двамата си братя за нарушение на персоналното пространство след излъчването на диалог сред нея и татко ѝ. Съдебният развой ще се организира през април 2025 година, реши парижки съд, съобщи Агенция Франс Прес.


Двамата синове на френската кино легенда - Антъни, на 59 година, и Ален-Фабиен, на 29 година, ще се изправят пред съда за " потребление, запазване или откриване на документ или запис, получен посредством нарушение на персоналния живот на друго лице ".

Те са упрекнати, че са записали сестра си Анушка, 33 година, без нейно познание, по време на диалог с татко им на 5 януари 2024 година в дома на артиста в Души, на към 100 километра южно от Париж.

Два дни по-късно двамата братя разгласяват в профила си в Instagram това, което разказват като запис на диалог сред Ален Делон и щерка му.

В фрагмента женски глас се обръща към мъж, който назовава " баща ". " Ти си взет за глупак, а аз съм кучка, която манипулира татко си ", се чува да споделя тя.

От януари трите деца на звездата са в спор, както в медиите, по този начин и посредством правосъдни дейности, поради разлики по отношение на здравословното положение на 88-годишния артист.

Синовете му Антъни и Ален-Фабиен считат, че той е манипулиран от сестра си, която крие от тях здравословното му положение. И би желала да го върне назад в Швейцария, с цел да избегне заплащането на прекомерно огромен налог върху наследството, упреква Антъни.

Анушка от своя страна упреква братята си, че са заплашили живота на артиста от " La Piscine " и " Le Guépard ", и твърди, че желае да води татко им в Швейцария, с цел да може той да продължи лекуването си там. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР