Дъщерята на Деми Мур – актрисата Румър Уилис, публикува за

...
Дъщерята на Деми Мур – актрисата Румър Уилис, публикува за
Коментари Харесай

Дъщерята на Деми Мур я пусна по бельо за ЧРД №58 - slava.bg

Дъщерята на Деми Мур – актрисата Румър Уилис, разгласява за рождения ден на майка си откровена нейна фотография по долни дрехи в Инстаграм. На фотографията звездата от „ Призрак “ и „ Стрийптийз “ е с близо 3 десетилетия по-млада, а дребната Румър я е гушнала през ханша и се притиска в корема й.

„ Мамо, цветущ рожден ден. Толкова съм признателна, че споделям живота си с теб. Ти си най-яката и щура жена, която познавам. Ти си същински боец – най-прекрасният Скорпион! Обичам те до Луната и назад. Нямам самообладание да отпразнуваме обстоятелството, че те има “, написа първородната Румър в чест на 58-ия рожден ден на популярната си майка.

Румър е споделила и други общи фрагменти, на които Деми е с децата си – с изключение на нея още и по-малките й сестри Талула и Скаут.

Деми Мур сега работи върху нов план. Рождения си ден актрисата посрещна на снимачната площадка на кино лентата Please Baby Please. Колегите й бяха приготвили торта и по време на една от почивките Деми духна свещичките и си намисли предпочитание: „ Точно в 12 на снимачната площадка ме изненадаха с тази торта. Пожелах си нещо! Благодаря на всички, които направиха деня ми специфичен “, написа тя.

През лятото популярната актриса и някогашна брачна половинка на Брус Уилис записа сексуален подкаст и показа фотоси, направени в тоалетната на дома й, изненадвайки почитателите си с интериора й. Почитателите нао звездата видяха, че в помещението с вана и тоалетна паница има килими, диван за отмора и голяма скулптура на мъж в рицарски доспехи.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР