Дъщерята на американския президент Доналд Тръмп – Иванка усети от

...
Дъщерята на американския президент Доналд Тръмп – Иванка усети от
Коментари Харесай

Иванка Тръмп цитира “Междузвездни войни”, Люк Скайуокър отговори подобаващо

Дъщерята на американския президент Доналд Тръмп – Иванка усети от първа ръка рецензиите против фамилията й. В обществената мрежа “Туитър” тя цитира сагата “Междузвездни войни”, само че получи ядовит коментар от Марк Хамил, изиграл небезизвестния Люк Скайуокър във филмите от поредицата.

Онлайн Иванка Тръмп разгласява фотография на фамилията си – брачният партньор й Джаред Къшнър и тя са облечени във вечерно облекло, а пред тях си играят децата им. Едно от момчетата е облечено като сторм трупър – известните бойци на Империята в “Междузвездни войни”.

The Force is strong in my family. pic.twitter.com/oT0jFfy5Lb
— Ivanka Trump (@IvankaTrump) September 29, 2019
Под фотографията Иванка написа: Силата е могъща в нашето семейство – фраза, която се употребява неведнъж във филмите от сагата.

От своя страна артистът Марк Хамил, който изигра основната роля на Люк Скайуокър в поредицата, отговори уместно на президентската щерка. Той показа нейната фотография на своя профил в “Туитър” и написа: “Сгрешили сте думата “измама”.

You misspelled " Fraud. " #GoForceYourself https://t.co/ORY6eeyGgj
— Mark Hamill (@HamillHimself) September 29, 2019
Хамил нееднократно е казвал намерено, че е срещу администрацията на американския президент и не се свени да го подлага на критика обществено. С този коментар той загатва, че за семейство Тръмп ваши по-скоро фразата “Измамата е могъща в нашето семейство”.
Марк Хамил: Надявам се повече да не играя Люк Скайуокър (ВИДЕО) По време на изявлението Хамил издава и малко от тайните за идния “Епизод IX: Възходът на Скайуокър ”
Актьорът е добавил и хаштаг #GoForceYourself, цензурирайки прочут афектиран израз на британски език.

Коментарът му беше споделен над 70 хиляди пъти в “Туитър” и получи към 400 хиляди лайкове за броени часове.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР