Дъщерята на 73-годишния болен мъж от Пиаченца, когото българското му

...
Дъщерята на 73-годишния болен мъж от Пиаченца, когото българското му
Коментари Харесай

Проговори италианецът, държан в плен от българската си съпруга

Дъщерята на 73-годишния болен мъж от Пиаченца, който българското му семейство държало седмици наред затворен в гаража на къщата му, разкри в изявление за италианския “Канале Чинкуе ”, че татко ѝ е бил обичай по време на “пленничеството ” си. 59-годишната българска брачна половинка на италианския пенсионер и 37-годишният ѝ наследник са сега в пандиза за практикуване на принуждение и за държане в плен на възрастния и болен човек. Той до гаража на къщата си, в което е бил затворен.

Предаването “Матино Чинкуе ” интервюира Тамара, щерка от предходния брак на пенсионера. “Полицията ме извика и първо ми сподели фотосите от вътрешността на бункера, от дребния резервоар от ламарина ”, описа дамата. Тя добави, че на фотосите се виждало дребното походно легло с дюшек, а на земята имало купички за кучета, от които ядял. Имало и дребна тоалетна до тях, а също и дребна електрическа печка. Едва откакто разгледала фотосите, дъщерята Тамара отишла в “Бърза помощ ”, с цел да види татко си.

“В болничното заведение забелязах синини по тялото му – по левия крайник и по лявото рамо. Той ми сподели, че тъщата го биела - не жена му, нито доведеният му наследник, а точно майката на брачната половинка. Тя го удряла и с бастун по главата ”, добави дъщерята.

“Добре че пристигна, Тамара, търсих те ”, споделил възрастният човек на щерка си в болничното заведение.  Според дамата той още преди този момент желал да отиде при нея, само че българското му семейство не му разрешавало.

В пандиза са българската брачна половинка и нейният наследник, до момента в който за 78-годишната тъща на пенсионера е сложена възбрана да се доближава до него. Италианското предаване “Матино Чинкуе ” сподели гаража и пристроения към него резервоар от ламарина, където е живял той. Предполага се, че е бил затворен там още отпреди Коледа. 

Според предаването управляващите в този момент обмислят дали да насочат и обвиняване за проявена свирепост, което може да е утежняващо виновността събитие, написа " 24 часа ".

“Биеха ме постоянно, в този момент съм добре, наподобява ми като парадайс ”, сподели пред камерите на предаването 73-годишният мъж от болничното легло в болничното заведение на Пиаченца.

Излъчено бе и изявление в тил с българската брачна половинка на пенсионера, направено един час преди да бъде задържана на 12 февруари. Тя твърди пред кореспондент, че мъжът ѝ се хранел постоянно в къщата със фамилията си. “Когато излизаше на открито, спираше хора и им споделяше, че го бием, само че той не беше наред с главата си.

Никога не сме го били ”, твърди българката

Тя не помни по кое време тъкмо са сложили контейнера.

“Само през оня ден го оставихме в къщичката и го заключихме, с цел да не падне. ” Това е тезата и на сина на дамата, който беше задържан още на 10 февруари. Тогава след сигнал на съседи, чуващи шумове и тътен, полицията отвори контейнера и видя затворения в него мъж. Съседите го чували да вика за помощ и съгласно тях обстановката била такава от седмици.

Предполага се, че може и да става въпрос за интервал от над два месеца.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР