Дъщерите и синовете на поп-фолк певиците са не по-малко популярни

...
Дъщерите и синовете на поп-фолк певиците са не по-малко популярни
Коментари Харесай

Ето кого не могат да разделят щерките на Анелия и Лияна

Дъщерите и синовете на поп-фолк певиците са не по-малко известни от своите родители и то без да се постанова интервенция от тяхна страна. Съвсем скоро една от най-популярните изпълнителки от тази колегия – Анелия, направи разкрития за щерка си и метода, по който я възпитава.

Явно обаче тя не я държи чак толкоз изкъсо и несъмнено разпоредбите, които споделя, че са й наложени, не са толкоз строги. Ивон Динева – дъщерята на Анелия и Коко Динев и щерката на друга известна поп-фолк дива – Лияна, несъмнено водят битка, с цел да разделят прочут плейбой.

Става въпрос за синът на Сашо Майонезата, който по всички параграфи задмина татко си по брой известни гаджета, въпреки че е на половината му години. Счетоводителят Ники Найденов имаше интимни връзки с Miss International Teen Princess 2017 Биляна Лазарова, която го разгласи за най-голяма обич на своя живот преди близо две години.

Само няколко месеца по-късно обаче Найденов-младши се оказа двойка с Ивон Динева. Въпреки че двамата пробваха да крият връзката си от медиите, си разменяха сърчица и пояснения в обич в обществените мрежи и изглеждаха доста щастливи. Единствената лъжица катран в меда внасяше ревността на дъщерята на Коко Динев и Анелия, която не е без съображение поради плейбойския манталитет на обичания й, пишат от БЛИЦ.

Тези дни обаче друга известна фолкаджийска дъщеря-тази на Лияна, се оказа в рискова непосредственост до така стремежи ерген. Дениз се появи по какъв начин целува Найденов, до момента в който мята гьобеци с него и сина на ДесиСлава Майки в столичен клуб. Дали целувката е единствено другарска не се наемаме да гадаем, само че би трябвало да обърнем внимание на Лияна, че щерка й става единствено на 17 години и наличието й в сходни клубове е освен погрешно, само че и нарушаване на закона.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР