Дъщеричката на Емилия, която носи името Мира, навърши 4 годинки.

...
Дъщеричката на Емилия, която носи името Мира, навърши 4 годинки.
Коментари Харесай

Емилия показа щерката, готвят общо парче

Дъщеричката на Емилия, която носи името Мира, навърши 4 годинки . Певицата побърза да показа с феновете си своето неспокойствие от празника и написа в обществените мрежи: "Излетя още една година и ето към този момент сме на четири годинки. Нашето минимум дребосъче в къщи е рожденичка през днешния ден. Тя е Мира. Тя е мнооого луда, красива с огромно възприятие за хумор-само на четири. Уникална е в писъците,слуша национална музика и обича да танцува, само че най-вече обича куклите си. Тя е просто едно дете, тя е обичано дете.



Слънчице, остани си такава усмихната, жизнерадостна и здрава! Обичаме те толкоз доста. " Двете напълно скоро ще пуснат свое общо парче. Момиченцето пее от дребна, свири на барабани и съгласно доближени до певицата след време ще стане по-добра от нея. Еми не е първата, която записва ария с детето си. Преди нея това направиха Фики и Тони Стораро, както и Бони с нейната щерка.

Баща на Мира е Коко Динев, с който Емилия се раздели едвам 9 месеца след раждането на дъщеричката им. Те бяха дружно 16 години и с изключение на щерка им имат и наследник Иван. След раздялата с Динев Емилия подписа брак с различен предприемач - Жорж Башур
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР