Дързост и красота безспорно е един от най-дълголетните сапунени сериали

...
Дързост и красота безспорно е един от най-дълголетните сапунени сериали
Коментари Харесай

Ще има ли край Дързост и красота?

" Дързост и хубост " несъмнено е един от най-дълголетните сапунени сериали в историята на киното. Първият му епизод е излъчен през далечната 1987 година, а на 4 януари, 2019 година е излъчен 8 000-ят епизод.

И все пак няма и намек за вероятен край. Може би тъй като сериалът продължава, и след толкоз години, да приковава феновете пред дребния екран и да ги вълнува.

И защото " Дързост и хубост " е най-гледаната сапунена опера в света, по никакъв начин не е чудно, че от време на време продуцентите вземат решение фотосите да се случват в разнообразни, забавни и красиви, елементи от света. И по този начин, в последното десетилетие забърканите в сериала постоянно пътуват - до Обединените арабски емирства, Париж, Амстердам, Сидни и Пулия, Италия. А в последните месеци драмата, притежател на премия " Еми ", добави още един щемпел в паспорта си.

" Andiamo! " Това на италиански значи " Хайде да тръгваме! ". И това е поканата, която актьорите насочиха персонално към феновете, заминавайки за Италия напролет. Защото този път мястото на фотосите бе Рим, написа Lifestyle.bg

Изпълнителният продуцент и основен сценарист на сериала - Брадли Бел показа, че с изключение на Рим, екипът е посетил и Портофино, езерото Комо и Пулия. " Всичко това е като сбъдната фантазия ", сподели Бел. " Сериалът е история за безконечната обич, а кое е по-подходящо място от Италия, за описване на истории за безконечната обич. Така че това е доста подобаващ и специфичен декор. "

А несъмнено един от най-романтичните моменти от предстоя на екипа в Италия, бе срещата с Андреа Бочели, най-продаваният жив реализатор на класическа музика. Специално за Торстен Кей и Катрин Кели Ланг - надлежно Рич и Брук, най-дългогодишната двойка в сериала - фамозният оперен тенор извърши известната си песен " A Te ".

" Дързост и хубост " е доста известен в Италия и това бе петият му снимачен развой в страната, след пътуванията до езерото Комо през 1997 година, Венеция през 1999 година, Портофино през 2002 година и Пулия през 2012 година

Ланг и Кей бяха съпроводени от Аника Ноел (Хоуп), Матю Аткинсън (Томас), Жаклин Масинес Ууд (Стефи), Скот Клифтън (Лиъм) и Лорънс Сен-Виктор (Картър).

А дали са съумели да се видят с тогавашния си сътрудник и основно настоящо лице в сериала - Рон Мос, може единствено да гадаем. През 2022 година артистът, играл дълги години Рич Форестър, се реалокира за непрекъснато в Италия и в този момент живее в остаряла селска къща в южната област на Пулия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР