Дарвин Нунес призна, че адаптацията му в английския футбол протича

...
Дарвин Нунес призна, че адаптацията му в английския футбол протича
Коментари Харесай

Дарвин Нунес: Трудно ми е да се адаптирам в Англия

Дарвин Нунес призна, че акомодацията му в британския футбол протича постепенно. Уругваецът, който беше притеглен през лятото от Бенфика, вкара в първите си 2 мача за Ливърпул, след което обаче отнесе съществено наказване и от по-късно головете стопираха.

" Трудно ми е да се приспособявам изцяло, само че имам вяра, че с тренировките и мачовете това ще се случва малко по малко ", сподели той в изявление за TNT Sports Brasil.

" След аления картон ми бе доста мъчно да се съсредоточвам още веднъж. Бях осъден за цели три мача поради моя персонална неточност и ще се постарая в никакъв случай повече да не я повторя. Знам, че би трябвало да бъда по-спокоен и да приказвам по-малко. Всеки позволява неточности и това ще ми бъде обеца на ухото ".

" Все още не знам британски, а Клоп не може да приказва испански. Пеп и Витор ми превеждат, когато мениджърът приказва с футболистите. Винаги са до мен и ми изясняват какво би трябвало да върша. Ако ги няма до мен, ще вляза на терена и няма да имам никаква концепция какво би трябвало да върша ", продължи уругвайският национал.

" Знам обаче, че мениджърът ме поддържа. Това ми дава убеденост и се надявам да му се отплатя на терена ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР