Дървеници нахапаха съпругата на удушения Пейо Пеев Габриела в следствения

...
Дървеници нахапаха съпругата на удушения Пейо Пеев Габриела в следствения
Коментари Харесай

След като настаниха Красимира в болница, убийцата Габриела също го закъса: Местят я от килия в килия

Дървеници нахапаха брачната половинка на удушения Пейо Пеев Габриела в следствения арест на „ Г.М. Димитров “. Габриела е в килия, тъй като е посочена за съизвършител в бруталното ликвидиране на младия мъж. Това сподели пред „ България Днес “ юрист Мариана Тодорова, която пази Габриела пред Темида.
Както знаем, в арестите у нас, както и в пандизите изискванията са покъртителни. Хигиената е на доста ниско равнище. Буболечки, плъхове, хлебарки и дървеници бродят из килиите. Случаите на пандизчии и арестанти, които са осъдили даден кауш точно за това, са доста, а в това време не се взимат никакви ограничения.
Дори Габриела да бъде преместена в друга килия, това не би решило проблемите й, тъй като дребните гадинки са на всички места.
Проблемът с дървениците се взема решение само с изхвърлянето на всички мебели, матраци и предмети, които са полазени от дребните гадинки. Огън също оказва помощ, което води до заключения, че би трябвало да се изгори целият Следствен арест „ Г.М. Димитров “.
Крехката Габриела не се чувствала добре зад решетките, твърди адвокатката й
Тъщата на Пейо – Красимира, и брачната половинка му Габриела са упрекнати в убийството на младия мъж, което съгласно прокуратурата се е случило на 18 януари. Твърденията са, че Красимира Трифонова задушава Пейо, а Габриела му пречи да се измъкне от хватката. Екшънът се разиграва в колата на жертвата, а след това возилото и трупът са откарани на Витоша, където са открити ден по-късно.
Габриела бе оставена под домакински арест, с цел да може да гледа децата си. Когато стана ясно, че малчуганите са при родителите на Пейо, съдът реши да върне в ареста и Габриела. Майка й Красимира е там през цялото време на случая, само че по неотложност беше настанена в болница. След като бъде диагностицирана и й бъде назначено лекуване, ще бъде върната в килията. Това е единият вид, тъй като, в случай че се окаже, че Красимира има съществени здравословни проблеми, това се явява съображение да апелира мярката си за неотклонение и да изиска по-лека такава.
На едно от предходните съвещания точно юристът на Габриела сподели пред Темида, че няма ДНК на клиента й по возилото, в което се твърди, че е погубен Пейо.
„ Към момента не са открити никакви следи от Габриела нито по колата на Пейо, нито извън, нито от вътрешната страна. Също по този начин видеотехническата експертиза на записа, на който се твърди, че се вижда убийството на Пейо Пеев, не се виждат съответни лица, единствено блъсканица, само че не и кой е в колата. Единствено се допуска какво е станало, специалистите не могат да бъдат безапелационни. “ Това изясни юрист Тодорова в правосъдната зала на последното съвещание. Въпреки тежките причини, които изнесе бранителят на Габриела, Темида реши да вкара брачната половинка на Пейо в ареста. Разследването към момента продължава.
Красимира е в болница
Тъщата на удушения Пейо – Красимира Трифонова, която е посочена за основно настоящо лице в убийството му, е призната в болница.
„ Здравословното положение на Красимира Трифонова е наложило привеждането й в клиника. Тя е призната в болничното заведение към Софийския централен затвор за диагностициране и назначение на съответната терапия. Повече детайлности за здравословното й положение не следва да бъдат оповестявани, доколкото би се засегнала персоналната сфера на лицето. “ Този отговор са получили сътрудниците от „ България Днес “ от Софийската градска прокуратура.
Специализираната болница за интензивно лекуване на лишени от независимост (СБАЛЛС), в която се лекуват пандизчии от цялата страна, се намира на територията на Софийския централен затвор и е разграничена на мъжка и женска част.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР