Държавният шампион Александър Лазаров се класира за полуфиналите на турнира

...
Държавният шампион Александър Лазаров се класира за полуфиналите на турнира
Коментари Харесай

Лазаров се класира за полуфиналите на турнира в Бургас

Държавният първенец Александър Лазаров се класира за полуфиналите на шампионата по тенис от сериите "Фючърс " на ITF на червени кортове в Бургас с награден фонд 15 хиляди $. Поставеният под номер 4 Лазаров направи поврат и победи с 6:7(5), 6:0, 6:4 румънеца Калин Манда за 2 часа и 10 минути игра. Това беше втора победа за Лазаров в границите на един ден.

По-рано Алекс отстрани квалификанта Томислав Йотовски (Северна Македония) със 7:5, 7:5, откакто навакса закъснение от по 3:5 гейма и в двата сета. За място на финала Лазаров ще играе против номер 5 в схемата Петер Над от Унгария. За страдание други българи отпаднаха на четвъртфиналите на сингъл.

Александър Донски отстъпи с 2:6, 4:6 на номер 3 Марко Тепавац (Сърбия). Симон Антъни Иванов загуби с 2:6, 0:6 от лидера в схемата Фабрицио Орнаго (Италия).

Пьотр Нестеров и Симеон Терзиев се класираха за полуфиналите в шампионата по двойки. Нестеров и Терзиев се постановиха с 6:1, 7:6(4) над Васил Димитров и Веселин Киселков. Четвъртфиналната среща по двойки сред Александър Лазаров и Габриел Донев против румънците Владимир Филип и Лука Татомир е планувана за на следващия ден.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР