Държавният секретар на САЩ Майк Помпейо заяви, че заплашителните изявления

...
Държавният секретар на САЩ Майк Помпейо заяви, че заплашителните изявления
Коментари Харесай

Майк Помпейо обеща бърз и решителен отговор на всяка атака от страна на Иран

Държавният секретар на Съединени американски щати Майк Помпейо съобщи, че заплашителните изказвания и дейности на Иран в последните седмици ескалират и предизвести Техеран, че всяка офанзива против американските ползи ще получи бърз и съдбоносен отговор от Вашингтон, съобщи Ройтерс.

" Режимът в Техеран би трябвало да разбере, че всяка офанзива, осъществена от него или негови пълномощници, които и да са те, против американски ползи и или жители, ще получи бърз и съдбоносен отговор от Съединени американски щати ", сподели Помпейо, който се през вчерашния ден се върна от обиколка в чужбина по-рано от плануваното, с цел да взе участие в срещи, отдадени точно на Иран.

" Не се стремим към война, само че Иран не трябва да пояснява неправилно сдържаността ни досега като липса на увереност ", акцентира държавният секретар.

Дотук " опцията по дифолт " на режима беше насилието, означи Помпейо. Той се обърна към хората в Техеран, които виждат път към бъдеще на разцвет.

Американският президент Доналд Тръмп чака с неспокойствие един ден да се срещне с водачите на Иран, с цел да изготвят съглашение и, нещо доста значимо, да подхващат стъпки за обезпечаване на Иран на бъдещето, което той заслужава, сподели Помпейо, представен от ДПА.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР