Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен предупреди в понеделник, че

...
Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен предупреди в понеделник, че
Коментари Харесай

Блинкен предупреждава, че печалбите на Украйна могат да бъдат обърнати без повече помощ от САЩ

Държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен предизвести в понеделник, че облагите на Украйна за две години на борби са под въпрос без ново финансиране от Съединени американски щати, до момента в който шефът на НАТО посети, с цел да лобира в Конгреса.

 

Десетки милиарди долари помощ от Съединени американски щати бяха изпратени на Украйна след нашествието през февруари 2022 година, само че републиканските законодатели се отхвърлиха да продължат да поддържат Киев, заявявайки, че липсва ясна последна игра, защото борбите против президента Владимир Силите на Путин не престават да работят.

Докато генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг посочи случая по време на посещаване във Вашингтон, Блинкен предложи все по-ужасна картина на вероятностите на Украйна без утвърждението на Съединени американски щати за по този начин нареченото в допълнение финансиране.

„ Без него, просто казано, всичко, което украинците реализираха и което ние им помогнахме да реализират, ще бъде застрашено “, сподели Блинкен на взаимна конференция със Столтенберг.

„ Ако няма това допълнени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР