Държавният глава Румен Радев ще бъде на двудневно посещение във

...
Държавният глава Румен Радев ще бъде на двудневно посещение във
Коментари Харесай

Президентът Румен Радев ще участва в Парижкия форум за мир

Държавният глава Румен Радев ще бъде на двудневно посещаване във Франция по покана на президента Еманюел Макрон за присъединяване в Парижкия конгрес за мир и отбелязването на 100 години от края на Първата международна война.

Във възпоменателната гала в Париж на 11 ноември ще вземат участие ръководители на интернационалните организации и държавни и държавни ръководители от над 80 страни от целия свят, измежду които президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп, президентът на Русия Владимир Путин, канцлерът на Германия Ангела Меркел и доста други.

В рамките на присъединяване си в Парижкия конгрес за мир, президентът Румен Радев ще направи изявление, отдадено на капацитета на новите технологии да бъдат фактор за задълбочаване на политическия разговор, икономическия напредък и общественото доближаване.

Държавните и държавни ръководители ще прегледат изложбата " Picasso Bleu et Rose " в Музей д`Орсе в Париж и ще бъдат признати в Елисейския замък от президента на Франция Еманюел Макрон и брачната половинка му Брижит Макрон.

В рамките на визитата си в Париж президентът Румен Радев ще бъде придружаван от брачната половинка си Десислава Радева.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР