Петцифрена сума прибрала попфолк дивата Камелия, за да пее на

...
Петцифрена сума прибрала попфолк дивата Камелия, за да пее на
Коментари Харесай

Сръбска медия разкри: Петцифрена сума прибрала Камелия, за да пее на Джокович

Петцифрена сума прибрала попфолк дивата Камелия, с цел да пее на Джокович. Разкритието идва от Сърбия, като тамошна медия разгласи хонорара, който Камелия е прибрала, с цел да пее на ушенце на Ноле.

Сръбският Kurir оповестява, че Камелия е изпълнила огромния си шлагер „ Луда по тебе “ на уше на тенис звездата против 10 000 евро.

Самата певица по-късно показа, че би пяла и без пари за някогашния №1 в света. Но, очевидно е решила да отсрочи благотворителната изява за различен път.

Най-добрият тенисист за всички времена реши да направи къса отмора в кариерата си, откакто игра за Сърбия в “Купа Дейвис ” и донесе две победи против Гърция, помагайки на своя тим да резервира мястото си в Световната група. Веднага след този ангажимент той дойде в България за демонстративната среща с огромния си другар Григор Димитров, в която имаше доста повече от тенис, написа сръбският Kurir.

SafeNews припомня, че след срещата сред двамата, Джокович изиска от DJ Мартен да пусне парчето „ Луда по тебе “ на поп фолк певицата Камелия в зала „ Арена София “, само че желанието му не бе задоволено. Това обаче не спря сърбина самичък да подхване песента с микрофон в ръка.

Тази обстановка пък бе видяна от самата Камелия, която разяснява въпросната преживелица в обществените мрежи и даде обещание, че персонално ще извърши песента на Джокович.

Случката провокира разгорещени полемики в обществените мрежи с голям брой мнения и реакции.

Въпреки това, Джокович не остана отчаян – Камелия му изпя „ Луда по тебе “ онлайн по време на празненството след мача, което се състоя в дискотека, където и двамата тенисисти се забавляваха.

Звездите на балканския тенис Григор Димитров и Новак Джокович избухнаха до сутринта в нощна София.

Това се случи малко откакто двамата сътвориха страховит театър и зарадваха почитателите в „ Арена София “. Шоуто продължи в столичен бар. А там обичаната певица на Ноле Камелия го изненада с живо осъществяване на шлагера „ Луда по тебе “.

Купонът траял до 5 часа сутринта, тъй че може да се каже, че Камелия изцяло е оправдала извоюваните пари, защото цяла вечер забавляваше специфичните посетители, пишат още от „ Курир “.

 

 

Източник – Kurir/Превод:SafeNews

Още вести четете в: Живот За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР