Държавният глава Румен Радев поздрави президента на Френската Република Еманюел

...
Държавният глава Румен Радев поздрави президента на Френската Република Еманюел
Коментари Харесай

Радев поздрави Макрон по случай Националния празник на Франция

Държавният глава Румен Радев поздрави президента на Френската Република Еманюел Макрон по случай Националния празник на страната – 14 юли.

" Вярвам, че историческите връзки, интензивният политически разговор и двустранното съдействие във всички области от съвместен интерес, както и в съюзите, в които членуваме, ще продължат своето възходящо развиване за богатството и просперитета на нашите жители и страни ", декларира президентът Румен Радев в приветствения си адрес.

Държавният глава показва високата си оценка за напъните, които Френското председателство на Съвета на Европейския съюз вложи през първата половина на 2022 година, за реализиране на целите на Европейски Съюз и за справяне с провокациите пред европейския континент.

Множество военнослужещи от източноевропейски страни са поканени да вземат особено присъединяване в парада. Очаква се, че към 6300 военни и чиновници на службите за сигурност ще вземат присъединяване в днешния церемониал. Те ще маршируват, ще пилотират самолети и ще яздят коне. Парадът ще бъде открит с прекосяване на гостуващите бойци от балтийските страни, Полша, Чехия, Румъния, България, Унгария и Словакия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР