Държавният глава Румен Радев изразява съболезнования на своя колега президента

...
Държавният глава Румен Радев изразява съболезнования на своя колега президента
Коментари Харесай

Радев изказа съболезнования на Пендаровски за трагедията на АМ „Струма“

Държавният глава Румен Радев показва съболезнования на своя сътрудник президента Стево Пендаровски във връзка тежкия пътнотранспортен случай на автомагистрала „ Струма ”, при който рейс с регистрация в Република Северна Македония претърпя злополука, довела до гибелта на десетки . Това оповестиха от пресслужбата на президентството. 
 
От името на българския народ и от свое име президентът Румен Радев показва най-искрени съболезнования на фамилиите и околните на починалите жители на Република Северна Македония, както и вяра за бързо възобновяване на потърпевшите при злополуката.
 
В този тежък миг България и Република Северна Македония споделят обща тъга , взаимност и съпричастност . Десетките животи, които бяха изгубени, са непрежалима загуба за нашите приятелски страни, е позицията на Румен Радев.
 
Българският държавен глава приканва виновните институции да открият аргументите , довели до тежкия пътнотранспортен случай, както и за оказването на своевременна поддръжка за оживелите при злополуката.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР