Държавният глава Румен Радев изпрати съболезнователно писмо до своя турски

...
Държавният глава Румен Радев изпрати съболезнователно писмо до своя турски
Коментари Харесай

Фандъкова помага на Турция с екипи и техника, Радев изказа съболезнования на Ердоган

Държавният глава Румен Радев изпрати съболезнователно писмо до своя турски сътрудник президента Реджеп Тайип Ердоган, в което показва съболезнования на фамилиите и околните на жертвите при тежкото земетресение в Южна Турция, при което починаха стотици жители и бяха нанесени тежки материални вреди.

България изпраща избавителни екипи в помощ на потърпевшите и за справяне с следствията от тежкото земетресение.

Стана ясно, че кметът на София Йорданка Фандъкова изпраща екипи на дирекция " Аварийна помощ и предварителна защита ", с цел да вземат участие в избавителните действия в Турция.

15 души на спешната дирекция на Столичната община, оборудвани със профилирана техника за търсене и избавяне в това число термокамери, виброкамера и дрон ще вземат присъединяване в аварийно-спасителните действия след снощното земетресение.

Екипите на Столичната община ще вземат присъединяване в взаимните дейности за поддръжка на Президентството на Република България и на Министерството на защитата.

Екипите ще пътуват със спартаните на Министерството на защитата, дружно с екипи на Групово дело " Пожарна сигурност и отбрана на популацията ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР