Държавният Електроенергиен системен оператор /ЕСО/ уведоми ЧЕЗ Разпределение България за

...
Държавният Електроенергиен системен оператор /ЕСО/ уведоми ЧЕЗ Разпределение България за
Коментари Харесай

Без електрозахранване в Правец и Ботевград на 6 октомври

Държавният Електроенергиен систематичен оператор /ЕСО/ уведоми ЧЕЗ Разпределение България за идно изключване на електрозахранването в общините Правец и Ботевград, оповестяват от енергодружеството.

Причина за изключването са строително-монтажни работи, свързани с реконструкцията на уреди, обезопасяването на които ще засегне три подстанции в района. Преустановяването на електрозахранването от преносната мрежа на ЕСО ще се извърши на 6 октомври /неделя/, сред 14:00 и 16:00 часа.

Засегнати от ремонтните действия ще бъдат обитаемоте места: Ботевград, Правец, Разлив, Трудовец, Боженица, Брезовдол, Врачеш, Гурково, Краево, Липница, Литаково, Новачене, Осеновлак, Радокина, Рашково, Скравена и Трудовец.

ЧЕЗ Разпределение е взела нужните ограничения, тъй че да неудобствата за клиентите да бъдат сведени до най-малко. Компанията осведоми локалните управляващи на обитаемоте места, регионалната администрация, болничното заведение и индустриалната зона в Ботевград, както и по-големите икономически клиенти.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР