Държавната компания State Grid Corporation of China, която е най-голямата в

...
Държавната компания State Grid Corporation of China,
която е най-голямата в
Коментари Харесай

State Grid Corporation of China изгражда 120 000 зарядни станции до 2020 година

Държавната компания State Grid Corporation of China, която е най-голямата в света в областта на комуналните услуги, разгласи, че ще изгради мрежа от 120 000 зарядни станции за електромобили до 2020 година. Инсталациите ще покриват района Пекин-Тянжин-Хъбей-Шандонг, делтата на река Яндзъ, както и други огромни градове.

От State Grid Corporation of China разясняват също така, че през предходната година компанията е конфигурирала повече от 10 000 зарядни станции на паркинги в Пекин и Шанхай, а Джанг Бинг- ръководител на компанията споделя: “От 2020, електрическите автомобили по всяка възможност ще се развият до повече от тяхното естество на коли, и ще се трансфорат в единици на енергийната система ”.

Основната цел на SGCC е улеснението на междуградските пътувания в Китай, като се чака към 3 000 000 зарядни станции да бъдат свързани към нейната интелигентна онлайн платформа, в която са включени 19 оператора.

Продажбите на нови напълно електрически и plug-in хибридни коли в Китай през миналата година са достигнали равнище от към , което представлява нарастване от 72% в сравнение с резултата от 2016.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР