Държавната дума на Русия призова Министерство на външните работи да

...
Държавната дума на Русия призова Министерство на външните работи да
Коментари Харесай

Путин отнема замъка на Алла Пугачова?

Държавната дума на Русия прикани Министерство на външните работи да ревизира дали замъкът на Алла Пугачова и брачният партньор и Максим Галкин може да бъде иззет. Това следва да се случи по новия закон за лишаване на имущество от задгранични сътрудници, оповестява телеграм каналът “Shot ”. 



Алла Пугачова и Максим Галкин

В момента дворецът в село Гряз, оценен на към милиард рубли, е регистриран на името на Максим Галкин. Двойката по този начин и не съумя да продаде големия парцел. Той бе разгласен за продажба преди година и половина, само че никой не се престрашава да го купи. Според някои медии, мераклиите да придобият имението бързо били " съветвани " от управляващите да отдръпват офертите си.

“Галкин и Пугачова от дълго време вървят против народа си. Пугачова би трябвало да бъде лишена освен от замъка, само че и от званието " национален актьор ”, съобщи преди дни депутатът Дмитрий Гусев. Според самостоятелни съветски уеб сайтове, основани в чужбина, командата замъка на Алла Пугачова да бъде иззет била дадена още през 2022 година от Владимир Путин. Сега някои депутати стартират концепцията имението на легендата да бъде преустроено на детска градина или старешки дом.



2014 година Владимир Путин връчва на Алла Пугачова медал за заслуги към отечеството. 10 години по-късно певицата е нежелана в родината си
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР