Държавната агенция за закрила на детето организира празник по повод

...
Държавната агенция за закрила на детето организира празник по повод
Коментари Харесай

Балони с детски послания политат над София на 1 юни

Държавната организация за протекция на детето провежда празник във връзка 1 юни – Международен ден на детето, под надпис „ Нека всеки ден да е ден на детето “, оповестиха от пресцентъра на организацията.

В 11:00 часа от „ Ларгото “ ще тръгне дефиле на възпитаници от столични учебни заведения, отпред с мажоретен състав и духов оркестър. А в 11:20, в пространството сред кино „ Кабана “ и мемориалът на Първи и Шести пехотен полк, децата ще пуснат в небето 100 балона с детски послания. Програмата ще продължи с детски осъществявания, изненади и дарове на сцената на кино „ Кабана “.

Празникът се провежда в партньорство със Столична община. В него ще се включат министърът на труда и обществената политика Георги Гьоков и неговият политически кабинет, както и представители на други ведомства и организации.

Тази година Държавната организация за протекция на детето слага още веднъж акцент на празника с тематиката за сигурността на децата в мрежата. С игри с награди децата ще научат забавни обстоятелства и ще получат препоръки за сърфирането в интернет от представители на отдел Киберпрестъпност при ГДБОП-МВР и от Комисията за отбрана на персоналните данни.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР