Държавите членки на ЕС договориха общи стандарти за хигиена като

...
Държавите членки на ЕС договориха общи стандарти за хигиена като
Коментари Харесай

В ЕС договориха стандарти за хигиена във въздушния транспорт

Държавите членки на Европейски Съюз договориха общи стандарти за хигиена като обществена отдалеченост и носене на маски в самолетите и по летищата за ограничение разпространяването на ковид. Това заяви министърът на превоза на Германия Андреас Шойер, представен от " Ройтерс ".

" Радостен съм, че немското предложение бе признато от колетите ми на европейско равнище и че можем да се договорим за тези единни стандарти ", сподели той на европейска конференция за авиацията.

Съгласуваните ограничения включват покриване на устата и носа от пасажерите на възраст над 6 година и обществена отдалеченост на летищата по време на чекирането и инспекциите. Трябва да бъде обезпечена увличена квота от " чист " въздух в самолетите и информацията би трябвало да бъде налична на няколко езика.

Местата в средата на самолета обаче не би трябвало да остават празни.

Общите регулации дават отговор на някои от настояванията на превозвачите , защото другите стандарти провокират комплициране.

Министерството на превоза на Германия разгласи, че съглашението е реализирано от публични представители и към момента би трябвало да бъде утвърдено от министрите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР